Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommelmarkt bij Zorggroep Crabbehoff

Rommelmarkt bij Zorggroep Crabbehoff

Vandaag is iedereen van harte welkom bij de rommelmarkt in de zaal De Hoeksteen van Zorggroep Crabbehoff. De ingang is aan de Henri Polakstraat 7 in de wijk Crabbehof.

Alle medewerkers en bewoners hebben enorm hun best gedaan de rommelmarkt van de mooiste spullen te voorzien. Medewerkers van de afdeling kleinschalig wonen van Zorggroep Crabbehoff zorgen voor diverse kramen waar alle spullen uitgestald staan. Naast shoppen is er de mogelijkheid om iets te eten en te drinken. Entree is gratis en het is overdekt. Dus ook bij slecht weer gaat de rommelmarkt door.

Wanneer?
22 juni 2019 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Zorggroep Crabbehoff
Locatie:
Polakstraat 7
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.