Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jazzlab Motown Night in Muziekpodium DJS

Jazzlab Motown Night in Muziekpodium DJS

De songs van diverse Motown-artiesten staan centraal tijdens de JazzLab Sessions op zaterdag 22 juni in Jazzpodium DJS. Een aantal bekende en onbekende jazzmusici uit de regio spelen op geheel eigen wijze songs van onder anderen Stevie Wonder, Marvin Gaye en The Supremes.

In diverse bezettingen zullen de musici de essentie van jazz-improvisatie pakken, met als vertrekpunt de soulcomposities van platenlabel Motown. Deze songs zijn vaak gebruikt binnen de jazz en hebben bewezen uitstekend materiaal te zijn om op te improviseren.

Het Motown-repertoire is zeer uitgebreid. De composities hebben een melodische en harmonische rijkdom die veel jazzartiesten hebben geïnspireerd. Denk aan songs zoals I Heard it Through the Grapevine, Superstition, Stop in the Name of Love en What’s Going On.

De regionale sessiemusici die deze avond zullen spelen, komen ‘s middags bij elkaar om de arrangementen te bekijken, om vervolgens een paar uur later het podium te betreden en het publiek te trakteren op een mooie uitvoering. In diverse bezettingen zullen de musici een fijne selectie ten gehore brengen. Al met al belooft het weer een gevarieerde avond te worden.

• Datum: zaterdag 22 juni 2019
• Plaats: Muziekpodium DJS
• Adres: Grotekerksplein 1
• Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.00 uur
• Entree: € 5,00

Wanneer?
22 juni 2019 van 22.00 tot 00.00 uur
Organisator
Muziekpodium DJS
Locatie:
Grotekerksplein 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.