Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Week van Hoop met Lofprijs Special

Start Week van Hoop met Lofprijs Special

De Lofprijs Special op zondag 23 juni is de start van de Week van Hoop. Vanaf 19.00 uur staat een kopje koffie, thee en iets lekkers voor je klaar. De avond start om 20.00 uur. Samen zingen we tot eer van God. Het koor Chananja zal een speciale muzikale bijdrage leveren aan de avond. Er is ook een oud-cliënt die vertelt over hoe zijn of haar leven veranderde. Bijbelleraar Dick Pieterman spreekt aan de hand van het thema ‘Blijf in mij’.

Datum:      23 juni 2019 – 19:00 uur
Locatie:     Dorp De Hoop, Provincialeweg 122, 3329 KP Dordrecht
Kosten:     Toegang gratis, aanmelden niet nodig. Wel is er een collecte.


Van 23 t/m 29 juni organiseert De Hoop de jaarlijkse Week van Hoop. Tijdens deze week bent u welkom bij allerlei activiteiten, zoals een lofprijsavond, een ladiesnight met de bekende spreker Carianne Ros en de open dag waar Gert Hutten het woord voert

De Week van Hoop is dé kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij De Hoop, de christelijke ggz-instelling voor mensen met een verslaving of psychische problemen. Het thema is dit jaar ‘Blijf in mij’, gebaseerd op Johannes 15: 1-8, de bekende gelijkenis van de Here Jezus over de wijnstok.

Bekijk het hele programma op weekvanhoop.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de diverse activiteiten.

Wanneer?
23 juni 2019 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
De Hoop
Locatie:
Dorp De Hoop, Provincialeweg 122
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.