Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Badderen in de binnenstad (volwassenen)

Vandaag organiseert Zwijndrechtenaar René Kerkhoven voor de vierde keer het mini-evenement Badderen in de Binnenstad. Een aantal gelijkgestemde volwassen zotten viert het begin van de zomer door in ludieke outfits te badderen in de fontein op het Statenplein in Dordrecht.

Meedoen?
Het begint om 19.00 uur en duurt ongeveer een half uur. Na afloop wordt er nageborreld op een terras in de buurt.
Let op: het is bedoeld voor volwassenen!
Aanmelden graag via m.kerkhoven4@gmail.com.

Wanneer?
25 juni 2019 van 19.00 tot 19.30 uur
Organisator
René Kerkhoven
m.kerkhoven4@chello.nl
Locatie:
Het Statenplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.