Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Richard Curtis - Ladies Night 'Yesterday'

Richard Curtis - Ladies Night 'Yesterday'

Richard Curtis is een scenarioschrijver met een gouden pen. Na wereldhits als About Time, Love Actually en Notting Hill gaat op 26 juni zijn nieuwste film Yesterday in voorpremière tijdens de speciale Kinepolis Ladies Night. Dat wordt smullen!

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldig avondje uit en kom op 26 juni naar de Kinepolis Ladies Night. Met een heerlijk welkomstdrankje in de hand kijk je je ogen uit. In de bioscoop zijn stands met accessoires, fashion, beauty en er worden prijzen verloot. Daarna geniet je vanuit je ruime stoel van de voorpremière van Yesterday, in het beste beeld en geluid zoals je van Kinepolis gewend bent. Je gaat naar huis met een goedgevulde goodiebag… wat wil je nog meer? Kijk voor de trailer, tickets & info op Kinepolis.nl/yesterday

Over Yesterday
Wat als jij de enige persoon zou zijn die de nummers van The Beatles kent? Dit overkomt singer songwriter Jack (Himesh Patel) in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Steve Jobs) en scenarioschrijver Richard Curtis. Dat wordt weer ouderwets smullen!

Praktische info:
• Wat: Ladies Night: Yesterday
• Wanneer: woensdag 26 juni
• Speelduur: +- 110 min
• Ticketprijs: € 14,50 (excl. toeslagen)

Wanneer?
26 juni 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Kinepolis
Locatie:
Lijnbaan 200
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.