Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Creamiddag met Monica in Bij Bosshardt Dordrecht

Creamiddag met Monica in Bij Bosshardt Dordrecht

Op de woensdagmiddag van 14:00-16:00 uur is er in Bij Bosshardt Dordrecht creamiddag met Monica. Monica vindt het leuk om met jong en oud creatief bezig te zijn. Wees welkom breng vriendjes en vriendinnen mee! Hieronder het programma voor de komende maand.

Vandaag gaan we brooddeeg figuren maken.

Wanneer?
26 juni 2019 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Bij Bosshardt Dordrecht
Locatie:
Bankastraat 158
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.