Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Week van Hoop - Ladiesnight met Carianne Ros

Week van Hoop - Ladiesnight met Carianne Ros

Vandaag is er een Ladiesnight bij de Hoop. Ditmaal is de spreekster Carianne Ros. Ze gaat in op het thema: ‘Blijf in Mij - verbonden blijven en vrucht dragen. Praise & Worshipkoor Everlasting zal de samenzang begeleiden. Het belooft een gezellig, avondvullend programma te worden met ruimte voor ontspanning en ontmoeting.

Programma
19:00 uur Zaal open. Met koffie, thee & wat lekkers.
                  Shopping geopend
19:30 uur Start Ladiesnight
19:45 uur Carianne Ros spreekt over het thema ‘Blijf in Mij’
20:30 uur Pauze. Gelegenheid om stands te bezoeken
21:00 uur Vervolg lezing Carianne Ros
21:30 uur Getuigenis cliënte en collecte voor De Hoop
22:00 uur Wat drinken en nagenieten in de foyer

Datum:     26 juni 2019 – 19:00 - 22:00
Locatie:    Dorp De Hoop, Provincialeweg 122, 3329 KP Dordrecht
Kosten:    € 10,- (= incl. hapjes en drankjes).  Opbrengst voor De Hoop

Bestel je kaartje via de website


Van 23 t/m 29 juni organiseert De Hoop de jaarlijkse Week van Hoop. Tijdens deze week bent u welkom bij allerlei activiteiten, zoals een lofprijsavond, een ladiesnight met de bekende spreker Carianne Ros en de open dag waar Gert Hutten het woord voert

De Week van Hoop is dé kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij De Hoop, de christelijke ggz-instelling voor mensen met een verslaving of psychische problemen. Het thema is dit jaar ‘Blijf in mij’, gebaseerd op Johannes 15: 1-8, de bekende gelijkenis van de Here Jezus over de wijnstok.

Bekijk het hele programma op weekvanhoop.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de diverse activiteiten.

Wanneer?
26 juni 2019 van 19.00 tot 22.00 uur
Organisator
Vrouwen lopen voor vrouwen
Locatie:
Dorp De Hoop, Provincialeweg 122
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.