Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

3e editie Zoomer Wantijrun

3e editie Zoomer Wantijrun

Vandaag zullen de lopers vanaf de atletiekbaan van Fortius van start gaan. Het startschot zal om 19:30 uur klinken voor de 10 Engelse Mijl, om 19:35 uur voor de 5 km en om 19:40 uur voor de 10 km. 

Dit jaar is het parcours van de 5 kilometer aangepast om het keerpunt overzichtelijker te maken en is er ook een drinkpost op het parcours van de 5 kilometer ingericht. En om het extra feestelijk te maken zullen de lopers onderweg opgezweept worden met zomerse beats van een mobiele DJ. Daarnaast wacht de lopers bij de finish naast water, een sportdrankje, een banaan en een glas (alcoholvrije) prosecco, een hele verkwikkende verrassing van sponsor Belmar Keukens en Badkamers!  Hopelijk kunnen alle lopers hierdoor nog meer genieten van de derde editie van deze zomeravondrun.  

Prestatie 
Met ongeveer evenveel mannelijke als vrouwelijke deelnemers, een vertegenwoordiging van alle leeftijdscategorieën en van ervaren tot beginnende lopers, is de Zoomer Wantijrun een leuk Dordts sportief evenement dat dit jaar voor de derde keer wordt georganiseerd door Zoomer Makelaardij. Voor alle winnaars op de verschillende afstanden is er een waardebon van Runnersworld en alle lopers ontvangen een mooie medaille als aandenken. Op www.zoomerwantijrun.nl kan iedere loper zijn tijd en persoonlijke foto- en video-opnames, de dag na de run terugvinden.  

Inschrijven 
Nog niet ingeschreven? Geen probleem! Op  de website kun je je nog aanmelden tot en met 25 juni. Op woensdag 26 juni kun je je ook in de sporthal van Fortius vanaf 18:00 uur nog inschrijven. Kom dan wel op tijd! 

Kijk voor alle informatie op de website

Afbeelding: Zoomer Wantijrun

Wanneer?
26 juni 2019 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Sportpark Reeweg, Halmaheiraplein 35
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.