Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Week van Hoop - Seminars

Week van Hoop - Seminars

Wil je meer weten over verslaving en psychische problemen? Bezoek op donderdag 27 juni één van de seminars tijdens de Week van Hoop. Deze worden gegeven door zorgprofessionals van De Hoop. Meer informatie en aanmelden via de website.

De seminars:

  • Seminar 1: De kerk, een plek voor iedereen – ook als er sprake is van verslaving of psychische problemen?
  • Seminar 2: Tieners en emoties
  • Seminar 3: Verslaving in je omgeving – thuis, kerk of werk. Wat kan je doen, wat juist niet?
  • Seminar 4: Verslaving en gebrokenheid

Datum:     27 juni 2019 – 19:30 - 21:30 uur
Locatie:    Dorp De Hoop, Provincialeweg 122, 3329 KP Dordrecht
Kosten:    Toegang is gratis, wel is er een collecte.


Van 23 t/m 29 juni organiseert De Hoop de jaarlijkse Week van Hoop. Tijdens deze week bent u welkom bij allerlei activiteiten, zoals een lofprijsavond, een ladiesnight met de bekende spreker Carianne Ros en de open dag waar Gert Hutten het woord voert

De Week van Hoop is dé kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij De Hoop, de christelijke ggz-instelling voor mensen met een verslaving of psychische problemen. Het thema is dit jaar ‘Blijf in mij’, gebaseerd op Johannes 15: 1-8, de bekende gelijkenis van de Here Jezus over de wijnstok.

Bekijk het hele programma op weekvanhoop.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de diverse activiteiten.

Wanneer?
27 juni 2019 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
De Hoop
Locatie:
Dorp De Hoop, Provincialeweg 122 (overige locaties, zie de website)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.