Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Talenten Concert in de Wijnstok

Talenten Concert in de Wijnstok

Vandaag is er een Talenten Concert in de Wijnstok. Op dit concert is het "Opleidingskoor Belle Magali" te horen. Ze worden begeleid door Johan Den Hoedt op de piano en fluitiste Jeanette Jelier. Johan en Jeanette treden ook solistisch op deze avond. Diverse koorleden gaan solo zingen. Het belooft een mooie avond te worden met afwisselende geestelijke en klassieke koorzang

Entree is gratis. Na afloop is er een collecte.

Wanneer?
29 juni 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Ilona Van Grondelle-de Kievit
Locatie:
Kerkgebouw ‘de Wijnstok’ staat aan de Dubbelsteijnlaan West 70 te Dubbeldam
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.