Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schrijven vanuit je gevoel tijdens Schrijfcafé

Schrijven vanuit je gevoel tijdens Schrijfcafé

In deze hectische, snelle wereld leven we veelal vanuit ons hoofd… veel gedachten en gepieker beheersen ons leven. Hierdoor raken we het contact met ons gevoel kwijt. Met intuïtief schrijven maak je al schrijvend contact met je gevoel en kun je de verbinding met je gevoel herstellen om zo meer jezelf te zijn.
Op woensdag 4 september kun je weer deelnemen aan het maandelijkse Schrijfcafé bij Sanshine Schrijft in Sterrenburg. Sandra Utterijn-Klijnsmit helpt je tijdens deze ontspannen ochtend op weg met diverse simpele schrijfoefeningen. Het intuïtieve, creatieve schrijven gaat vanzelf en kan leiden tot bezinning en reflectie. Je gaat uit je hoofd en op avontuur in je gevoel. Je kunt onder woorden brengen wat er op dat moment in jou speelt en daarmee emoties verwerken.
Schrijfervaring is niet nodig, het gaat om de beleving. De bijeenkomst begint om 10 uur (inloop 09.45 uur) en duurt tot 12 uur. Deelname kost 15 euro inclusief 2 consumpties (koffie of thee), gepast en contant te betalen op de ochtend zelf. Vragen en aanmelden kan via een email aan sandra@sanshineschrijft.nl. Je neemt zelf een schrijfboekje en pen mee. Het adres van Sanshine Schrijft is Weerdestein 132 in Dordrecht.

Sandra Utterijn-Klijnsmit is organisator van het Schrijfcafé in Dordrecht. Ze organiseert verschillende schrijfworkshops. Daarnaast ondersteunt ze ondernemers tekstueel bij de groei van hun bedrijf door het verzorgen van hun persberichten, nieuwsbrieven en andere media.
Het Schrijfcafé is een landelijk initiatief van Shodo. Meer informatie over Sanshine Schrijft en de komende Schrijfcafés vindt u op https://www.sanshineschrijft.nl/intuitief-schrijven/schrijfcafe.


PRAKTISCHE INFORMATIE
Wat: Schrijfcafé
Voor wie: iedereen
Datum: woensdag 4 september 2019
Locatie: Sanshine Schrijft, Weerdestein 132 in Dordrecht
Toegang: 15,00 euro
Meer informatie: http://www.sanshineschrijft.nl

Wanneer?
4 september 2019 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Sanshine Schrijft
Locatie:
Weerdestein 132
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.