Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Startbijeenkomst Alpha cursus - Staartlicht

Startbijeenkomst Alpha cursus - Staartlicht

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Dordrecht wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In het najaar van 2019 gaan in Dordrecht 2 nieuwe Alpha cursussen van start. In 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven op twee locaties:

ALPHA REELAND
• Locatie: Speeltuin Oosterkwartier (Meerkoetstraat 50A)
• Startbijeenkomst: dinsdag 1 okt. 18.30-21.00 uur
• Contactpersoon: Petra Groeneveld (jpsgroeneveld@gmail.com; 06-41216728)

ALPHA STAARTLICHT
• Locatie: Buurtcentrum Staartlicht
• Startbijeenkomst: donderdag 26 sept. 19.00-22.00 uur
• Contactpersoon: Bertine van Leeuwen

Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom! Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen.

Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met één van de contactpersonen of kijk voor verhalen van Alpha-deelnemers eens op de website.

Wanneer?
26 september 2019 van 19.00 tot 22.00 uur
Organisator
Bertine van Leeuwen
06-36187980
ber1one@kpnmail.nl
Locatie:
Staartlicht, Maasstraat 23
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.