Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Thuis - Jolande Vermeulen

Expositie Thuis - Jolande Vermeulen

Ook dit jaar is KUNST&VORM geopend met een expositie tijdens de open Monumentendagen Dordrecht 14 & 15 September met veel nieuw werk van JOLANDE VERMEULEN. Voor de regelmatige bezoekers is zij geen onbekende, eerder exposeerde zij met succes collages met een verbeelding van architectuur en industrie. Nu verrast zij bij de Open Monumenten met diverse verbeeldingen van het interieur met heldere,vaak transparante kleuren en contrasten. Ook hier is de stilte die haar werk zo kenmerkt. Het werk nodigt uit om er binnen te stappen, zo wordt het een beleving, een plek van plezier.

Tevens is het keramiek atelier van Klaashenk Blonk voor liefhebbers van ambacht een schatkamer met diverse exclusieve werken in kleur en vormgeving de tweede plek van plezier.

De expositie is verder te bezichtigen tot 30 september op vrijdag - zaterdag - zondag van 12.00–17.00 uur (m.u.v. 22 september), buiten deze tijden op afspraak. Van harte welkom.

Meer informatie op de website.

Wanneer?
Van 14 september 2019 12.00 uur tot 30 september 2019 17.00 uur
Organisator
Kunst en Vorm
06 50898654
kunstenvorm@kpnplanet.nl
Locatie:
Gravenstraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.