Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Teken mee met Joeri van den Anker

Teken mee met Joeri van den Anker

Vanaf dinsdag 1 oktober is het thema van de wekelijkse Inloop Kunst & Cultuur "Teken Mee met Joeri van den Anker". Dit is een gratis laagdrempelige inloop voor ouderen in de wijk, mensen met (beginnende) geheugenproblemen en mantelzorgers.

Je bent iedere dinsdag van 9.30 – 11.30 uur van harte welkom bij ToBe cultuurcentrum in het Energiehuis. In oktober maak je onder begeleiding van illustrator Joeri van den Anker leuke, creatieve tekeningen. Je kunt met verschillende materialen werken aan kleine opdrachtjes. De fantasie wordt geprikkeld en vergroot. Er wordt gewerkt met potloden, markers en aquarelverf.

De Inloop Kunst & Cultuur
Iedere dinsdag starten we om 9.30 uur in lesruimte 007. Om 10.00 uur start de activiteit en we sluiten af om 11.00 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig. De gastvrouw staat klaar. Zij regelt als je dat fijn vindt een deskundige voor advies, begeleiding en ondersteuning. Alles onder genot van een lekker kopje koffie/thee en koek. Elke maand staat in het teken van een andere Kunst & Cultuur activiteit. November staat in het teken van bewegen en in december gaan we schilderen. Het programma loopt tot en met 24 december.

Foto: De Inloop - docent Joeri van den Anker

Wanneer?
1 oktober 2019 van 09.30 tot 11.30 uur
Organisator
Tobe Cultuurcentrum
Locatie:
in het Energiehuis, Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.