Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Proef theaterles voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar

Proef theaterles voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar

Junior Theaterschool van Het KLEIN Toneel gaat weer van start
Kinderen die houden van zingen, dansen en acteren kunnen ook dit seizoen weer terecht bij Het KLEIN Toneel in De Oude School in Dordrecht. Bij de Junior Theaterschool krijgen kinderen in hun eigen leeftijdscategorie op hun eigen niveau lessen spel, zang en dans aangeboden. Aan het eind van het seizoen laten de kinderen in een speciale les aan hun ‘fans’ zien wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd.

Vrijblijvende proefles
Op vrijdag 27 september en vrijdag 4 oktober kunnen kinderen die zich nog niet hebben aangemeld maar wel benieuwd zijn of het wat voor ze is, vrijblijvend meedoen. De les voor kinderen van groep 3 en 4 start om 16.00 uur en voor kinderen van groep 5 en 6 start deze om 17.00 uur.

De lessen van de Junior Theaterschool van Het KLEIN Toneel vinden plaats in De Oude School. Meer informatie is te vinden op www.hetkleintoneel.nl. Aanmelden voor de proefles kan via info@hetkleintoneel.nl

Wanneer?
4 oktober 2019 van 16.00 tot 00.00 uur
Organisator
Junior Theaterschool van Het KLEIN Toneel
info@hetkleintoneel.nl
Locatie:
in De Oude School aan Dubbelsteynlaan West 74
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.