Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bezoek Brouwerij en lunch in Inloophuis Helianthus

Bezoek Brouwerij en lunch in Inloophuis Helianthus

O.l.v. enkele vrijwilligers brengt u een bezoek aan de stadsbrouwerij Dordrecht op het Buddinghplein (door het poortje naast Brut). U krijgt een rondleiding, er zal worden verteld over de historie van de brouwerij en voor de liefhebber is er een proeverij. Kosten zijn € 8,- (speciaal voor Helianthus gasten).

Aansluitend heerlijke lunch (Kosten Euro 5,-)
Voor informatie, inschrijving  zie www.inloophuishelianthus/activiteiten-overzicht

Inloophuis Helianthus is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten, en is er voor alle inwoners van de Drechtsteden, Alblasserwaard en Hoekse Waard.

Wanneer?
5 oktober 2019 van 10.15 tot 14.00 uur
Organisator
Inloophuis Helianthus
info@inloophuishelianthus.nl
Locatie:
Singel 28
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.