Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

41ste Mosseltoernooi van Onderwater Sport Club Dordrecht

41ste Mosseltoernooi van Onderwater Sport Club Dordrecht

Vandaag vindt het 41ste Mosseltoernooi van Onderwater Sport Club Dordrecht plaats in de Sportboulevard. Aan deze jubileumeditie doen twintig teams mee uit zes landen. De teams komen uit Engeland, Frankrijk, België, Italië, Duitsland en Nederland. 

Snelheid, techniek en een lange adem: daar draait het om bij onderwaterhockey. Het spel wordt gespeeld op de bodem van het zwembad, waarbij twee teams zo vaak mogelijk proberen te scoren. Een doelpunt maak je door de puck met je stick in het doel van de tegenstander te manoeuvreren. Drie scheidsrechters (in het water) en een hoofdscheidsrechter (op de kant) leiden het spel in goede banen. De basisuitrusting van de spelers bestaat naast een stick uit een masker, snorkel, vinnen, een handschoen en gebitsbescherming.

Toeschouwers zijn welkom. De toegang is gratis.

Wanneer?
5 oktober 2019 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Onderwater Sport Club Dordrecht (OSCD
Locatie:
Sportboulevard, Fanny Blankers-Koenweg 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.