Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis volkstuinrondleiding

Gratis volkstuinrondleiding

Vandaag bent u van harte welkom bij Tuinvereniging Kringloop
Eén van de enthousiaste leden laat u graag ons gevarieerde, gifvrije volkstuinencomplex zien. De rondleiding start om 10:00 uur. Meerdere leden zijn op deze zaterdag bezig met het gezamenlijk tuinonderhoud. Na afloop is er altijd koffie, thee en een koekje. Gezellig als u een kopje mee drinkt.

Misschien bent u wel geïnteresseerd in een tuin en wilt u informatie over prijzen, richtlijnen, wachtlijsten en activiteiten?
De wisseling van de seizoenen is heel duidelijk te volgen op een tuin. Op de grond zien we glanzende roodbruine  kastanjes liggen en de bladeren aan de bomen verkleuren. Het is al echt herfst. Binnenkort verlaten koperwieken en kramsvogels hun Noordelijk broedgebied en vliegen naar onze tuin om heel tevreden van onze smakelijke bessen te eten. Spontaan verschijnt op het gras van de boomplaatsen een enkele mysterieuze  paddenstoel en daar blijft het niet eens bij. Men zegt dat er ooit  ’s morgens vroeg een vrolijke, heen en weer wippende  kabouter werd waargenomen….

Foto's: Bea Koetsier

Wanneer?
5 oktober 2019 van 10.00 tot 11.00 uur
Organisator
Tuinvereniging Kringloop Dordrecht
Locatie:
Wieldrechtse zeedijk 6 (onderaan het fietspad)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.