Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorstelling Pak me dan als je kan (4-9 jaar)

Voorstelling Pak me dan als je kan (4-9 jaar)

Van 2 t/m 13 oktober is het weer Kinderboekenweek: het grootste kinderboekenfeest van Nederland. Dit jaar is het thema Reis mee! en staan voertuigen centraal. Op school, in de boekwinkels én natuurlijk ook bij de Bibliotheek AanZet. Bij ons reis je mee naar de tofste activiteiten en door de mooiste boeken. Ga je mee?

Een voorstelling van Theater Tortilla over de vrienden Agent en Boef. Boef zit opgesloten en Agent houdt de wacht. Als Boef zijn kans schoon ziet en ontsnapt, ontstaat er een spannende achtervolging. Met veel moeite krijgt Agent zijn ontsnapte Boef toch te pakken, maar dan is de lol

Voor kinderen van 4 t/m 9 jaar. Entree is €2,50. Aanmelden via de website

Wanneer?
5 oktober 2019 van 13.00 tot 13.45 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.