Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Keramiekmarkt Dordrecht: AFGELAST

Keramiekmarkt Dordrecht: AFGELAST

Op zondag 6 oktober is de 20e editie van de 'Keramiekmarkt Dordrecht'. Ieder jaar tonen ruim zestig keramisten hier de meest prachtige objecten, dieren, gebruiksvoorwerpen en sieraden van keramiek.

Een aantal van deze keramisten heeft diverse prijzen gewonnen, zoals bijvoorbeeld Ans Vink, Ghislaine van Tongeren, Caroline Peeters en Marlies Jetses. Firma Artilex uit Geertruidenberg biedt onze bezoekers materialen en gereedschappen aan waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Voor jong en oud is er een draaikraam om het oude ambacht van pottenbakken zelf uit te proberen. Wil u zelf rustig rondkijken en de kinderen even kwijt, dan kan dat in de kinderkraam waar onder leiding van twee jeugdige keramisten gekleid kan worden.

Evenals vorige jaar wordt de keramiekmarkt met succes gepresenteerd op het prachtige Statenplein door de organisatoren Bert Braanker (van de Kleister) en Gerreke van Veen (van KunstAtelier ECRU. "Het Statenplein is een plein met een heerlijke sfeer en karakter", "midden in de stad, tussen de bomen en oude pandjes met uitzicht op ons prachtige Hof." De deelnemers, uit zowel Nederland als ook internationaal, zijn op kwaliteit en diversiteit geselecteerd. 

De markt is gratis toegankelijk en open van 11.00 tot 17.00 uur.

Wanneer?
6 oktober 2019 van 11.00 tot 17.00 uur
Organisator
Bert Braanker en Gerreke van Veen
Locatie:
Statenplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.