Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Urbanstage in de Stadsbibliotheek

Urbanstage in de Stadsbibliotheek

Geniet van toffe HipHop-acts tijdens de Popronde
Tijdens de Popronde Dordrecht op zondag 6 oktober presenteert aanstormend talent zich op allemaal plekken in de Dordtse binnenstad. Ook in de Stadsbibliotheek kun je genieten van toffe HipHop-acts. D-Drechtplanet, MC Lost en LVZY laten zien wat ze kunnen. Kom langs van 19.30 tot 22.30 uur. De toegang is gratis.

Over de popronde
Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.

Praktische informatie
Wat:  Popronde in de Stadsbibliotheek
Wanneer: Zondag 6 oktober, 19.00 – 22.30 uur
Waar:  Stadsbibliotheek Dordrecht
Toegang: Gratis | aanmelden niet nodig

Wanneer?
6 oktober 2019 van 19.30 tot 22.30 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.