Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Balansweekend voor vrouwen van Dordrecht

Balansweekend voor vrouwen van Dordrecht

Nog eenmaal een Balansweekend voor vrouwen van Dordrecht
Ze waren legendarisch, de Balansweekenden. Een heel weekend met vijftig vrouwen, met even zoveel verschillende achtergronden, samen optrekken. Ontspannen, elkaar echt ontmoeten, volgen van leuke, creatieve en interessante workshops vormen de basis van de weekenden. Veel vriendschappen zijn uit Balans ontstaan.

In het kader van het jaar van de Dochters van Dordrecht, en dat het precies 25 jaar geleden is dat het eerste weekend werd georganiseerd, is het een mooi moment om een weer vrouwenweekend te organiseren met als thema: Vrouw in Balans.

In het weekend van 4, 5 en 6 oktober is de Kleine Rug afgehuurd, waar plaats is voor 40 dames. Van vrijdagavond tot zondagmiddag is er een programma met kennismaking (vrijdag), workshops (zaterdag) en varen, zingen of djembé (zondag).

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Dus wees er snel bij!
Deelnamekosten zijn 60,- euro. Aanmelden kan door naar gplaterink@hotmail.com een berichtje te sturen.

Wanneer?
Van 4 oktober 2019 00.00 uur tot 6 oktober 2019 00.00 uur
Organisator
Geja Platerink
gplaterink@hotmail.com
Locatie:
De Kleine Rug, Loswalweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.