Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Work­shop Vlie­gen

Work­shop Vlie­gen

Van 2 t/m 13 oktober is het weer Kinderboekenweek: het grootste kinderboekenfeest van Nederland. Dit jaar is het thema Reis mee! en staan voertuigen centraal. Op school, in de boekwinkels én natuurlijk ook bij de Bibliotheek AanZet. Bij ons reis je mee naar de tofste activiteiten en door de mooiste boeken. Ga je mee?

Per jaar vliegen er ongeveer 70 miljoen mensen vanaf Schiphol naar hun vakantiebestemming. Dat vinden we heel normaal. Maar hoe werkt zo'n vliegtuig eigenlijk?Er spelen bepaalde krachten mee die nodig zijn om te kunnen vliegen. Ontdek zelf welke krachten dit zijn door jouw papieren vliegtuig zo ver mogelijk te laten vliegen.

Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Entree is gratis. Aanmelden via de website

Wanneer?
9 oktober 2019 van 14.00 tot 15.30 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.