Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Scharrelkids in de moestuin

Scharrelkids in de moestuin

Op verschillende woensdagmiddagen, waaronder vandaag staan medewerkers van het Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid (IVN) klaar om aan de slag te gaan in de moestuin. Jongens en meisjes van 7 tot en met 12 jaar zijn welkom om mee te doen!

Ze leren er hoe groente- en fruitsoorten groeien en wat (welke verzorging) de planten daarvoor nodig hebben. Wanneer er wat te 'oogsten' valt, maken ze iets te eten met de vers geplukte groenten of fruitstukken! Het seizoen wordt op 23 oktober afgesloten met het Herfstoogstfeest. Je hoeft je niet aan te melden.

Voor meer informatie kun je mailen naar leo_jansen@tele2.nl of bellen naar 078 - 6164410.


Locatie  Moestuin, Duurzaamheidscentrum Weizigt
Periode  van 10-4-2019 t/m 23-10-2019
Openingstijden  14:00 - 16:00 uur
Toegangsprijzen  Gratis
7 t/m 12 jaar

Wanneer?
9 oktober 2019 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Duurzaamheidscentrum Weizigt
Locatie:
De moestuin, Van Bearleplantsoen 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.