Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Week van de opvoeding: in Dialoog met elkaar

Week van de opvoeding: in Dialoog met elkaar

In de week van de opvoeding in Dialoog met elkaar!

ZIN IN…
- EEN GOED GESPREK
- EEN FIJNE ONTMOETING
- GEHOORD EN GEZIEN WORDEN ……… 

Meld je dan aan voor de dialoogtafel.

Wat houdt een Dialoog in?
Een dialooggesprek, kun je zeggen, is een ontmoeting tussen mensen in een gesprek bij jou in de buurt. Het luisteren naar en spreken met elkaar staat centraal en is gericht op het elkaar leren kennen en het maken van contact. Het maakt verbinding tussen mensen die misschien anders niet zo snel met elkaar aan tafel zitten. Dat levert dikwijls, naast persoonlijke ervaringen en inspiratie, nieuwe initiatieven op die de onderlinge binding versterken.  Het brengt mensen op nieuwe ideeën en gedachten.     

Doe mee en laat van je horen en luister naar wat de ander te zeggen heeft. Geef je als gespreksdeelnemer aan een dialoogtafel. Met zo’n 6-8 personen om tafel en een getrainde gespreksleider begeleidt het gesprek. Er zijn geen kosten aan verbonden. Informatie en inschrijven bij de balie van de Admiraal of bij Giselle Servania.

Wanneer?
11 oktober 2019 van 09.00 tot 11.00 uur
Organisator
MEE - Giselle Servania
078-6179207
Giselle.servania@meeplus.nl
Locatie:
Wijkcentrum de Admiraal, Admiraalsplein 168
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.