Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cultuurnacht in de Stadsbibliotheek

Cultuurnacht in de Stadsbibliotheek

Met Instagramdichter Lars van der Werf en nog veel meer
Op zaterdag 12 oktober is het de Dordtse Cultuurnacht. In de Stadsbibliotheek ga je op expeditie in een volledig verduisterde bieb, mét een zaklamp uiteraard. Onderweg kom je allerlei verrassende activiteiten tegen. Een optreden in het donker van Instagramdichter Lars van der Werf, performances van de HipHop in je Bieb-ers, ‘lichtende’ workshops in het DordtLAB en glow in the dark-drankjes in Café Americain. Van buitenaf geniet van je van een mini-raamvoorstelling van Hotel Modern. De avond begint om 21.00 uur en om 23.00 uur neem je de trein naar de Afterparty. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.debibliotheekaanzet.nl.

Over Lars van der Werf
Lars van der Werf is een Rotterdamse dichter en schrijver. Zijn gedichtjes verschijnen op social media (50.000 volgers!), waaronder Instagram, en zijn razend populair. Zo populair dat er al een aantal dichtbundels van Lars zijn verschenen. Zijn eerste bundel Versjes van Lars verscheen in 2014, zijn tweede bundel Heb lief in 2016 en zijn derde bundel Elke dag een zoen in 2017. Tijdens de Cultuurnacht is Lars in Dordrecht met een bijzonder optreden waarbij hij voordraagt in het donker. Ook kun je een versje op maat laten schrijven voor een dierbaar persoon.

Over de Dordtse Cultuurnacht
De Cultuurnacht is hét moment voor de liefhebbers van cultuur en uitgaan om te ontdekken wat de stad heeft te bieden. Bezoekers kunnen deze avond van 21.00 tot 01.00 uur gratis kennismaken met het aanbod in Dordt. Er zijn activiteiten in Bibelot, het Dordrechts Museum, Energiehuis, Kunstmin, het Onderwijsmuseum, de Popcentrale en in de Bibliotheek AanZet. Ook de Molen Kijck over den Dijck is tot 24.00 uur geopend. Geen zin om te lopen of fietsen? Pak dan het Hop On Hop Off treintje wat langs alle deelnemende locaties rijdt.

Praktische informatie
Wat:  Dordtse Cultuurnacht in de Stadsbibliotheek
Wanneer: Zaterdag 12 oktober, 21.00 – 23.00 uur
Waar:  Stadsbibliotheek Dordrecht
Toegang: Gratis | aanmelden niet nodig

Wanneer?
12 oktober 2019 van 21.00 tot 23.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.