Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Op zoek naar 'De verborgen parels'

Op zoek naar 'De verborgen parels'

Ter gelegenheid van wereld armoededag organiseert het Platform tegen Armoede in de Drechtsteden een bijzondere bijeenkomst over de bezuinigen in het sociaal domein en over het vinden van 'De verborgen parels', de start van een project in het kader van 800 jaar Dordrecht.

Wanneer?
17 oktober 2019 van 13.30 tot 17.00 uur
Organisator
Platform tegen Armoede
info@platformtegenarmoede.nl
Locatie:
De Buitenwacht, Bosboom-Toussaintstraat 67
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.