Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Geert Kimpen: De TomTom van je ziel

Lezing Geert Kimpen: De TomTom van je ziel

De landelijk bekende schrijver Geert Kimpen geeft op vrijdag 18 oktober de lezing “De TomTom van je ziel” bij WY Centrum voor Bewust-Zijn in Dordrecht.

De lezing is gebaseerd op zijn nieuwe boek “Het meisje dat aan de oever verscheen”, dat over zielsverwanten gaat. Duik samen met Geert Kimpen in de diepe wijsheden van het oude India om weer naar je ziel te leren luisteren, die als een wanhopige boordcomputer al je hele leven lang verbinding met je probeert te maken. Laat je meeslepen door zijn verhalen, gedrenkt in mystiek, wijsheid en inzichten, in een bad van relativering, humor en herkenbare situaties.

Na zijn debuutroman “De kabbalist” (meer dan 100.000 verkochte exemplaren, uitgegeven in meer dan 15 landen), schreef Geert Kimpen de succesvolle romans “De geheime Newton”, “Rachel, of het mysterie van de liefde” en “De prins van Filettino”. Daarna werd het stil. Want Geert Kimpen kwam in een echtscheiding terecht en waar moet je dan over schrijven, als de liefde je thema is? Toen ontmoette hij het meisje dat aan de oever verscheen. De inspiratie ging weer stromen. “Het meisje dat aan de oever verscheen” is het eerste boek van de herboren bestseller schrijver. Geert Kimpen gaf de afgelopen jaren honderden lezingen in binnen- en buitenland en staat bekend als een enthousiasmerend spreker.

De lezing vindt van 19.30 uur tot 22.00 uur plaats in de Nieuwe Ruimte WY Centrum van Bewust-Zijn. Deelname in de voorverkoop bedraagt € 17,50; toegangsprijs aan de deur is € 20,00. Aanmelden is noodzakelijk en kan via wycentrum@gmail.com. Meer informatie vind je op de website. De ingang van de Nieuwe Ruimte bevindt zich op de hoek Coornhertstraat / Vlietweg in Dordrecht. Parkeren is gratis op eigen terrein van het centrum.

Foto: Cover van het boek “Het meisje dat aan de oever verscheen” geschreven door Geert Kimpen

Wanneer?
18 oktober 2019 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
WY Centrum van Bewust-Zijn
Locatie:
WY Centrum van Bewust-Zijn, hoek Coornhertstraat / Vlietweg
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.