Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Baby dri­ve-in: Pip & Zo vertelt over de speel-o-theek

Baby dri­ve-in: Pip & Zo vertelt over de speel-o-theek

Duik in de wereld van boekjes, liedjes en spelletjes
Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. We ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot.

Speel jij mee?
Op woensdag 23 oktober vertelt Pip & Zo over de speel-o-theek. Zij lenen speel- en spelmateriaal uit dat aansluit bij de ontwikkelingsfase van een kind. Hierdoor kunnen alle kinderen spelen met wat past bij hun motorische, cognitieve en sociale-emotionele ontwikkeling. De toegang is gratis. Neem ook nog even een kijkje op de website voor meer Baby Drive-in thema’s: www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/baby-drive

Alles mag
Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes klaar.

Praktische informatie
Wat:  Baby Drive-in, Pip & Zo vertelt over de speel-o-theek.
Wanneer: woensdag 23 oktober, 10.30 – 11.30 uur
Waar:  Bibliotheek Dordrecht Stadspolders
Voor wie: 0-2 jaar met (groot)ouders

Wanneer?
23 oktober 2019 van 10.30 tot 11.30 uur
Organisator
Bibliotheek AanZet Stadspolders
Locatie:
Dudokplein 211
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.