Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dubbel jubileumconcert Drechtstad muziekvereniging en de Ontwaking

Dubbel jubileumconcert Drechtstad muziekvereniging en de Ontwaking

Drechtstad muziekvereniging en de Ontwaking uit Deurne (België) geven op 27 oktober een gezamenlijk jubileumconcert
Beide orkesten vieren dit jaar hun jubileum;

  • De Ontwaking 100 jaar
  • Drechtstad Muziekvereniging 50 jaar.

Samen bestaan deze twee jubilerende orkesten dit jaar 150 jaar. Dat wordt gevierd met 2 uitwisselingsconcerten. Het eerste concert vindt op zondag 27 oktober plaats in kerk de Rank. De toegang tot het concert is gratis, uw vrijwillige bijdrage wordt wel erg gewaardeerd.

Wanneer?
27 oktober 2019 van 14.30 tot 16.30 uur
Organisator
Drechtstad Muziekvereniging
Locatie:
De Rank, Dubbelsteynlaan-west 70, Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.