Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Movies Music Night + premières

Movies Music Night + premières

Opnieuw presenteert Cinema The Movies een extra feestelijke filmavond rondom een nieuwe muziekfilm. De volgende Movies Music Night vindt plaats op vrijdagavond 1 november vanaf 19:30 uur. Dan ligt de rode loper klaar voor de première van Amazing Grace. In deze documentaire draait het om de muziek en de hemelse zang van  Aretha Franklin. Het vertelt het verhaal van de live-opnames in 1972 van het best verkochte gospelalbum aller tijden. Dat gebeurde in Los Angels in de New Temple Baptist Church. De nog jonge Aretha Franklin zingt de sterren van de hemel, opgezweept door een gospelkoor en een publiek dat in extase raakt.

De film omlijsten we met een live optreden van het Vocal Harmony Academy Mass Choir. Maar liefst drie koren smelten samen tot een indrukwekkende hoeveelheid zangstemmen. Zij zingen een serie gospel-, soul- en bluesnummers, waar de positieve energie vanaf zal spatten! Voor en na de film maakt DJ Jopieee de sfeer met zijn vinylcollectie vol swingende soul en opzwepende funk. Het kan een zeer dansbaar avondje worden.

De Movies Music Night serveert het publiek bij binnenkomst een welkomstdrankje. En de hapjes zijn van het huis. Niet te missen! Kaarten kosten 13,50 euro en zijn nu online te koop.

Verder zijn er deze week twee premières. De Liefhebbers is een geslaagde Nederlandse ensemblefilm. Als blijkt dat vader (Jeroen Krabbé) een ernstige ziekte lange tijd heeft verzwegen komen de relaties tussen de vier kinderen op scherp te staan. Ook familiebanden hebben hun grenzen.

Official Secrets is een waargebeurd klokkenluidersdrama uit Groot Brittannië. Het is 2003 en de Britse en Amerikaanse regering proberen een militaire inval in Irak gelegitimeerd te krijgen. Met behulp van illegale spionage-activiteiten. Dat blijkt wanneer Katherine Gun (Keira Knightley) geheime emails doorspeelt aan een journalist. Door het bedrog aan te tonen, wil ze een oorlog voorkomen. Maar de autoriteiten beginnen een oorlog tegen haar.

Voor meer info, vertoningstijden en online kaartverkoop: www.themoviesdordrecht.nl

Wanneer?
1 november 2019 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
The Movies
Locatie:
Nieuwstraat 60-62
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.