Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening Rechtstreex van de Boer Stadspolders

Opening Rechtstreex van de Boer Stadspolders

Woensdag 6 november gaat Rechtstreex van de Boer Stadspolders officieel open! Dat wordt gevierd met een proeverij van producten van onze boeren en makers. Kom je proeven en kennismaken met wijkchef Willianne en Rechtstreex-oprichter Maarten?

Polderwiel
Vanaf woensdag 6 november gaat Rechtstreex Stadspolders van start in het Polderwiel op Dudok-erf 58, vlakbij station Dordrecht-Stadspolders. Dus wil jij ook genieten van de lekkerste lokale producten, boodschappen bestellen bij boeren uit eigen regio en afhalen bij jou in de buurt? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Stadspolders! Dan blijf je op de hoogte van het wekelijkse seizoensassortiment. Schrijf je in voor de nieuwsbrief via www.rechtstreex.nl/stadspolders

We vertellen je graag meer over Rechtstreex en hoe je met ons mee kan doen!

Wanneer?
6 november 2019 van 16.00 tot 19.00 uur
Organisator
Rechtstreex Stadspolders
Locatie:
Het Polderwiel op Dudok-Erf 58
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.