Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Presentatie 'Gezond oud worden'

Presentatie 'Gezond oud worden'

René Brant, geeft op 7 november 2019 een presentatie over het onderwerp: “Gezondheid door een evolutionaire bril”. Hij heeft hierover een boek geschreven onder de titel “Aap op schoenen met een buikje”. In een journalistieke speurtocht heeft hij onderzocht welke aanpassingen we in de omgeving kunnen doen om er weer meer mee in de pas te lopen. Want wie wil er nu niet gezond(er) oud worden?

Aanvang 10.00 uur – Eindtijd 12.00 uur.
Bijdrage Euro 2,50 p.p.
De lezing vind plaats in de huiskamer van de Kleine Rug, loswalweg 1.

Belangstelling om deel te nemen?
Meld je aan bij Marian van de Haterd, daniehat@planet.nl / tel. 06 51118993

Wanneer?
7 november 2019 van 10.00 tot 12.00 uur
Locatie:
De Kleine Rug, Loswalweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.