Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

LP Café

LP Café

Zaterdag eind van de middag, het moment in het weekend dat je niks hoeft. Tijd voor ouderwets cafébezoek met leuke mensen en lekkere muziek. De deejays van het LP Café ontvangen je graag ’s middags van 16:00 tot 19:00 uur In een ongedwongen sfeer kun je dan terecht bij Café Restaurant Merz aan de Bomkade.

LP Café is een initiatief van vier muziekvrienden die uit hun persoonlijke vinylcollectie putten. Elk heeft een eigen muzikale achtergrond, zodat elke zaterdag weer verrassend anders is. Regelmatig draaien ze samen met muzikale gasten en tussen half zes en half zeven zijn regelmatig bezoekers op de dansvloer te vinden.

De eigenaar van Merz, Ferry de klerk, zorgt voor een versnapering en een goed glas, LP Café zorgt voor de sfeer en bezoekers weten dat hun weekend is begonnen.

Van 9 November tot eind april 2020 is LP Café op zaterdagmiddag the place to be in Dordrecht. Spreek hier met je vrienden af en zorg dat je erbij bent.

Foto: LP Café - De 4 initiatiefnemers

Wanneer?
9 november 2019 van 16.00 tot 19.00 uur
Organisator
Bert den Boer
Locatie:
Merz aan de Bomkade
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.