Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

NRG Battles (all styles)

NRG Battles (all styles)

Speciaal voor jonge dansers tot en met 16 jaar organiseert ToBe de NRG Battles (all styles) op zondag 10 november van 12.00 tot 17.00 uur in Ketel 2 van het Energiehuis

Meedoen en kijken is gratis! Aanmelden kan via dans@tobe.nl of op de dag zelf tot 12.30 uur. Het wordt een gezellige en leerzame dag waar jonge breakdancers en hiphoppers tegen elkaar gaan battelen om zo wedstrijdervaring op te doen.

Timetable
12.00 uur – deur open
12.15 uur – aanmelden tot 12.30 uur
12.45 uur – start battles

Ervaring Respect hebben voor elkaar staat centraal. Het gaat om de ervaring en niet om de winst. Uiteraard krijgt de winnaar wel een beloning, namelijk €100,- en een goodie bag.

Onze breakdance docent Christian van Dijk heeft inspirerende juryleden, een dj en een host uitgenodigd voor de NRG Battles. De juryleden kiezen de winnaar volgens het knock-out systeem. Dit zijn de juryleden: Giorgio (La Familia), Karim (Karimoves) en Goofy G Soul (Soul Community).

Live Muziek
DJ Don Dev draait de beats en selecteert de muziek voor de breakdancers en hiphoppers. The Groove studio speelt live tijdens de battles. Deze muziekformatie musiceert voor verschillende doeleinden, met als basis Wereldmuziek; Soul, Funk, R&B en meer. Ze zijn bekend met het musiceren en begeleiden van dansers vanuit de Hiphop scene. De Groove Studio bestaat uit: Bennie Semil (drums), Steve Smith (bass), Lemuël Dasburg (keys) en Pesuri Timisela (guitar).

Kijken mag ook
Dansers die het te spannend om mee te doen met de battles kunnen ook komen kijken. Familie en vrienden zijn van harte welkom. De entree is gratis, het is wel aan te raden om op tijd te komen. De vorige editie werd gewonnen door BBoy Brandon.

Word jij de nieuwe winnaar van NRG Battles? Meer informatie over de NRG-Battles: www.tobe.nl/agenda

Foto: Lorenzo Peneux - NRG Battles 2018 winnaar BBoy Brandon

Wanneer?
10 november 2019 van 12.00 tot 17.00 uur
Organisator
ToBe
Locatie:
het Energiehuis, Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.