Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Papier en Bas (2-6 jaar)

Papier en Bas (2-6 jaar)

Papier en Bas door: Groep Rood  (muziektheater)
Papier en Bas is één grote ontdekkingstocht van mimespeelster Judith de Klerk met allerlei formaten papier. Met dit simpele materiaal creëert ze met veel humor een absurde wereld van papier. Ze neemt het publiek mee op haar ontdekkingstocht en nodigt ons uit om in de eigen fantasie te duiken. Renato Ferreira op de contrabas levert grappig commentaar en zorgt met zijn diepe klanken voor een fijne sfeer. Na afloop mogen de kinderen zelf met het papier experimenteren.

€ 7,- per kaartje, inclusief limonade, koffie of thee na afloop
Te koop via de website

Let op: De voorstelling is in Speelotheek Pip&Zo, Selma Lagerlöf-erf 163, vlak achter de Oranje Nassauschool.

Wanneer?
10 november 2019 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Kindertheater Marjolijn
06 192 898 48
kinder.theater@live.nl
Locatie:
Speelotheek Pip&Zo, Selma Lagerlöf-erf 163
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.