Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Beursvloer Dordrecht

Beursvloer Dordrecht

Wat is Beursvloer Dordrecht?
Tijdens de beursvloer gaan bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar in gesprek om concrete matches te sluiten. Een match houdt in dat een bedrijf iets aan een maatschappelijke organisatie beschikbaar stelt en hiervoor een tegenprestatie ontvangt. Op de beursvloer is het handelen met gesloten beurs. Er komt geen geld aan te pas.

Waarom Beursvloer Dordrecht?
Dordtse maatschappelijke organisaties, zoals stichtingen, verenigingen of particuliere initiatieven, zetten zich met hart en ziel in voor de lokale samenleving. Zij beschikken daarbij niet altijd over voldoende middelen, menskracht, expertise en netwerk om hun doelen te verwezenlijken.

Veel Dordtse bedrijven willen iets betekenen voor de lokale samenleving en zijn bereid om hulp te bieden aan initiatieven die zij een warm hart toedragen. Het dilemma: beiden komen elkaar niet ‘zomaar’ tegen. Beursvloer Dordrecht is hét evenement om elkaar te ontmoeten!

Doe ook mee!
Er is nog plek voor bedrijven die willen deelnemen.
Voor meer informatie of direct aanmelden, ga naar www.beursvloerdordrecht.nl.

De inschrijving voor maatschappelijke organisaties is al vol.

Wanneer?
11 november 2019 van 19.00 tot 22.00 uur
Organisator
Stichting maatschappelijk ondernemen dordrecht
Locatie:
Ames Audi Centrum, Mijlweg 33
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.