Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorleesfeest XL (4+)

Voorleesfeest XL (4+)

Op 17 november 2019 bestaat Stichting Voorlezen precies vijf jaar. En dat is een goede reden voor een feestje
Ilse van Donkelaar nam vijf jaar geleden het initiatief voor de Stichting. “Ik kijk met een heel tevreden gevoel naar de eerste vijf jaar van Stichting Voorlezen. In het Dordtse zijn we niet meer weg te denken. We lezen voor aan kinderen thuis, aan een grote groep kinderen in het Onderwijsmuseum en aan mensen met dementie. Ook hebben we al verschillende keren meegedaan met Dordtse evenementen, zoals 120 jaar Vincent van Gogh en 400 jaar Synode. We worden ook vanuit het land steeds vaker benaderd.”

Het 5 jarig jubileum wordt vandaag gevierd met een Voorleesfeestje.
“Denk aan een Voorleesfeestje in het Onderwijsmuseum, maar dan in XL formaat” aldus Ilse van Donkelaar.

We hebben een mooie familievoorstelling Alles is reden voor een feestje, gemaakt samen met theatermaker Ferry Spigt. Een voorstelling over het leven vieren en samen zijn in anders zijn. Voorlezers van de Stichting spelen mee. De Boekenprinses en haar lakei vereren alle kinderen (vanaf 4 jaar), ouders, voorlezers, belangstellenden, partners met hun bezoek.


Foto: Stichtig Voorlezen - De Boekenprinses en haar lakei


Na de voorstelling kunnen de kinderen spelen en knutselen en de grote mensen kletsen. Voor allemaal is er wat lekkers te drinken en te eten.

Entreeprijs: € 8,- voor een kind, € 15,- voor een volwassene. Kaartverkoop via Kunstmin

Wanneer?
17 november 2019 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Voorlezen
Locatie:
Energiehuis, Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.