Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Humanisme in de Arabische wereld

Lezing Humanisme in de Arabische wereld

Hoe zit het met het Humanisme in de Arabische wereld, bestaat dat daar en hoe ziet dat er uit dan?
Het is min of meer een vervolg op de bijeenkomst van 16 juli jl in de Stadsbibliotheek toen dhr. Lahcen El Manouzi vertelde over de vrijheidsstrijd in Marokko. Zijn zoon, Aziz Manouzi die in Dordrecht woont, geeft nu een presentatie over het Humanisme in de Arabische wereld.

Woensdag 20 november. Tijd: 20.00 – 21.30 uur.
Locatie: Stadsbibliotheek, Groenmarkt 153, Dordrecht
Kom luisteren en meepraten!
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wanneer?
20 november 2019 van 20.00 tot 21.30 uur
Organisator
Humanistisch Verbond Drechtsteden
drechtsteden@regio.humanistischverbond.nl
Locatie:
Bibliotheek AanZet, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.