Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hank's Blues Band in Muziekpodium DJS

Hank's Blues Band in Muziekpodium DJS

Vorig seizoen is Muziekpodium DJS gestart met een reeks concerten onder de noemer Dordtse Helden: speciale concerten door lokale musici die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Vrijdag 22 november staat Hank's Blues Band met onder anderen bassist Hank den Held en drummer Henk Kelfkens in de spotlight.

Hank den Held stelde een gelegenheidsformatie samen om een bluesalbum te maken. De meeste bandleden kennen elkaar al vele jaren en de klik was zo goed dat ze ook besloten na de opnames samen te gaan optreden.

Vanaf zijn tiende jaar speelt Hank al gitaar. Zijn opleiding kreeg hij bij muziekschool Freek Rietveld in Dordrecht. Sinds de jaren 60 heeft Hank heel veel gespeeld in verschillende bands. Eind jaren 80, begin jaren 90 kwam de blues in zijn muzikale leven om nooit meer te verdwijnen. In 1995 had Hank een bijzondere belevenis; spelen met Vince Gill in Houston, Verenigde Staten.

Henk drumt al vanaf zijn vijfde! Hij studeerde op het conservatorium onder meer af op de vakken klassiek-en modern slagwerk en haalde er zowel het diploma docerend als uitvoerend muzikant. Met zijn drumwerk begeleidde hij vele grote namen uit de Nederlandse showbizz. Daarnaast wordt hij vaak gevraagd voor studiowerk en is zijn drumwerk op vele cd’s te horen. Het spreekt vanzelf dat hij als drummer van Hank’s Bluesband zijn mannetje staat!

• Datum: vrijdag 22 november 2019
• Plaats: Muziekpodium DJS
• Adres: Grotekerksplein 1
• Deur open: 21:30 uur / Aanvang: 22.00 uur
• Entree: € 6,00 / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 3,00

Foto: Hank's Blues Band

Wanneer?
22 november 2019 van 22.00 tot 00.00 uur
Organisator
Muziekpodium DJS
Locatie:
Grotekerksplein 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.