Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gezellige cadeautjesmarkt in Het Spectrum De Prinsemarij

Gezellige cadeautjesmarkt in Het Spectrum De Prinsemarij

Een gezellig bloemstuk voor op tafel, of alvast leuke cadeautjes voor Kerstmis. Op vrijdag 22 november vindt tussen 10.00 en 16.00 uur de cadeautjesmarkt plaats in het restaurant van Het Spectrum De Prinsemarij.

Heerlijk struinen tussen de kraampjes, er is voor ieder wat wils! Van zelfgemaakte cadeautjes, modern haakwerk, tassen, parfum, sieraden tot snoepgoed en knutselspullen. Vergeet geen envelop te trekken voor een leuke prijs. En natuurlijk is een markt niet compleet zonder lekkere hapjes! 

Voor meer informatie over activiteiten in Het Spectrum De Prinsemarij bezoek de website.

Wanneer?
22 november 2019 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Het Spectrum
Locatie:
in het restaurant van Het Spectrum De Prinsemarij op de Nassauweg 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.