Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Op de foto met Sinterklaas in Sterrenburg

Op de foto met Sinterklaas in Sterrenburg

Vandaag kun je tussen 12.00 en 16.00 uur op de foto met Sinterklaas. Door een professionele fotograaf worden de mooiste foto’s gemaakt. De foto wordt direct voor je uitgeprint en mag je mee naar huis nemen.

Wanneer?
23 november 2019 van 12.00 tot 16.00 uur
Organisator
winkelcentrum Sterrenburg
info@sterrenburg.nl
Locatie:
P.A. de Kok-Plein 171
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.