Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vrij dansen bij DOOR

Vrij dansen bij DOOR

Op zondag 24 november van 14.00 tot 18.00 uur, kun je dansen bij het culturele ontmoetingscentrum DOOR. DJ Gina verzorgt de muziek en voor een eurootje heb je een kopje soep. De entree is gratis.

Gezellig dansen; feel pretty, feel free, feel good! Dat is de intentie van de dansmiddag bij DOOR. Dansen vanuit je gevoel met de muziek. Kom los uit je hoofd en luister goed naar je lichaam. De organisator hoopt dat je net als zij, het heerlijk vindt om te dansen zonder verplichte pasjes.

Wanneer?
24 november 2019 van 14.00 tot 18.00 uur
Organisator
DOOR
Locatie:
Spuiboulevard 220
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.