Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Kees Voorbij

Lezing Kees Voorbij

November is Nederland Leest maand, volledig in het teken van duurzaamheid

Vandaag is er een lezing van Kees Voorbij
De natuur blijft prachtig door de seizoenen heen, maar ze is ook kwetsbaar en van slag. In tijden van klimaatverandering, smeltende ijskappen en klimaatspijbelaars wordt de roep om duurzaamheid steeds luider en duidelijker. Wat kunnen wij zelf doen om een gezonde en diverse leefwereld te behouden voor de toekomst?

Ontdek het op maandag 25 november van 10.30 tot 12.00 uur in Bibliotheek Dordrecht Stadspolders. 
Toegang is gratis, maar meld je wel even aan via de website.


Heel Nederland in het teken van Duurzaamheid
Nederland Leest zet stappen in de groene richting. Want in tijden van klimaatverandering en grootschalige milieuvervuiling beseffen we allemaal dat het duurzamer moet. Eén van Nederlands meest geliefde schrijvers is onze gids: natuurmens Jan Wolkers. Zijn mooiste natuurverhalen zijn speciaal voor Nederland Leest gebundeld in Winterbloei, hét cadeau in november voor onze bibliotheekleden. Met deze hartverwarmende verhalen in de hand leert Jan ons kijken naar de weelderige wereld van groei en bloei. En met de voeten in de klei maakt hij ons deelgenoot van de duurzame aarde.

Wanneer?
25 november 2019 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek AanZet Stadspolders
Locatie:
Dudokplein 211
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.