Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Baby dri­ve-in: Babymassage

Baby dri­ve-in: Babymassage

Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. We ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot.

Babymassage
Als je kindje slecht slaapt of last heeft van krampjes kan een babymassage enorm helpen. Maar het is ook een fijne manier om tijd door te brengen met je kind en jullie band te versterken. Ontdek er alles over tijdens de Baby Drive-In door Marian van Es op woensdag 27 november van 10.30 tot 11.30 uur. Zien we jullie dan? De toegang is gratis. Neem een kijkje op de website voor meer Baby Drive-in thema’s: www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/baby-drive.

Alles mag
Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes klaar.

Praktische informatie
Wat:  Baby Drive-in, Babymassage.
Wanneer: Woensdag 27 november, 10.30 – 11.30 uur
Waar:  Bibliotheek Dordrecht Stadspolders
Voor wie: 0-2 jaar met (groot)ouders

Wanneer?
27 november 2019 van 10.30 tot 11.30 uur
Organisator
Bibliotheek AanZet Stadspolders
Locatie:
Dudokplein 211
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.