Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Infoavond over prostaatkanker

Infoavond over prostaatkanker

Prostaatkanker is de meest voorkomende soort kanker bij mannen. De ziekte hoeft niet altijd klachten te geven en ook niet altijd behandeld te worden, maar in sommige gevallen is snel handelen wel van belang.

De afdeling Urologie van het Albert Schweitzer ziekenhuis vindt het belangrijk dat er aandacht is voor (de herkenning van) prostaatkanker en houdt daarom een informatieavond op woensdag 27 november op de ziekenhuislocatie Dordwijk, vanaf 19.15 uur.

De lezingen gaan over prostaatkanker in het algemeen, bestraling, uitgezaaide prostaatkanker en prostaatverwijdering door middel van robotchirurgie. De patiëntenvereniging PKS is aanwezig met ervaringsverhalen.

Mannen met prostaatkanker en hun naasten zijn welkom, maar ook mannen bij wie prostaatkanker in de familie voorkomt. Aanmelden is nodig en kan via www.asz.nl/agenda, kijk bij 27 november.

Wanneer?
27 november 2019 van 19.15 tot 00.00 uur
Organisator
Albert Schweitzer Ziekenhuis
Locatie:
Locatie Dordwijk, Albert Schweitzerplaats 25
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.