Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nederland Leest voor Ondernemers

Nederland Leest voor Ondernemers

Nederland Leest voor Ondernemers. Doe ‘duurzame’ inspiratie op....
Ondernemers opgelet! Op donderdag 28 november is het tijd voor Nederland Leest voor Ondernemers. Voor dit XXL-event hebben we een groot aantal ondernemers uitgenodigd die een managementboek hebben gepubliceerd. Zij ontvangen jou graag aan hun tafel om te praten en sparren over hun expertise. Laat je door hen inspireren én doe nieuwe kennis op met tientallen interessante mini-workshops. Het event duurt van 14.00 tot 19.00 uur en de toegang is gratis.

Nederland Leest voor Ondernemers
Nederland Leest is de grootste nationale leescampagne. Het thema van dit jaar is ‘duurzaamheid ‘. Hier schenken we als de Bibliotheek AanZet met allerlei activiteiten en een uitgelichte collectie extra aandacht aan. Dus ook voor ondernemers. Bij Nederland Leest voor Ondernemers vind je schrijvers van boeken over actuele en inspirerende onderwerpen waar jij als ondernemer écht iets aan hebt. Drie van hen zijn Phil Kleingeld, Lianne de Graaff en Stacey Seedorf.

• Wie goed schrijft, blijft – Phil Kleingeld
Phil Kleingeld beschrijft in dit boek hoe je aanzienlijk meer offertes kunt omzetten in opdrachten dan nu het geval is. Zijn tip: reken af met oubollig taalgebruik en zet neuroselling-technieken in.

• De BV IK – Lianne de Graaf
Altijd sterk zijn en constant je grenzen opzoeken, of eroverheen gaan. Lianne de Graaf van De BV IK overwon haar burn-out door zíchzelf als een bedrijf te zien. Maak winst in de vorm van energie, geld, persoonlijke groei en succes.

• Het Wonder van Waarom – Stacey Seedorf
Stacey Seedorf is motivatie en prestatie trainer. Hij ontwierp een analysemethode waarmee je gegarandeerd oplossingen en antwoorden vindt op bijna al je dilemma’s en levensvragen. Stacey is ook bekend van het wereldberoemde dance-duo Twenty 4 Seven.

Op de bibliotheekaanzet.nl/activiteiten vind je een totaaloverzicht van alle aanwezige schrijvers en een korte omschrijving van hun werk.

‘Duurzaamheid’ vormt de rode draad van alle presentaties en workshops. De Sustainable Development Goals (SDG) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen, de opvolgers van de milleniumdoelen, mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Deze moeten een eind maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. Hoe kijken de schrijvers hier tegenaan? En hoe proberen zij dit terug te laten komen in hun bedrijfsvoering? Listen en learn! Naast schrijvers zijn er ook andere ondernemers aanwezig met bijzondere producten en diensten.

In totaal verwachten we op deze dag minimaal 250 ondernemers bij elkaar te brengen. Vanaf 17.00 uur zoeken we elkaar op in Café Americain voor een hapje, drankje en een XXL-netwerkborrel. Twee hele goede redenen om een plekje vrij te houden in je agenda! We zien je graag in de bibliotheek op donderdag 28 november.

Nederland Leest voor Ondernemers wordt georganiseerd door De Stadsondernemer Anasha van Tooren, de Bibliotheek AanZet, Nederland Leest en All Connected Netwerken met een +.


In het kort
Wat : Nederland Leest voor Ondernemers
Wanneer : donderdag 28 november, 14.00 – 19.00 uur
Waar : Stadsbibliotheek Dordrecht
Toegang : gratis, aanmelden via www.debibliotheekaanzet.nl

Wanneer?
28 november 2019 van 14.00 tot 19.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.