Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Unplanned

Unplanned

De makers van God's Not Dead creërden unPLANNED, een biopic over Abby Johnson (Ashley Bratcher)
Deze jonge vrouw heeft een missie om vrouwen te helpen. Ze is een gepassioneerde voorvechtster van het recht op vrije keuze bij abortus. Ze wordt één van de jongste directeuren van de Planned Parenthood Clinic in de Verenigde Staten en raakt zo betrokken bij meer dan 22.000 abortussen. Haar passie leidt er zelfs toe dat ze de woordvoerder van Planned Parenthood wordt, vechtend om wetgeving op te stellen voor de zaak waarin ze zo diep geloofde. Tot de dag dat ze iets ziet dat alles verandert. Het brengt Abby er toe om zich bij haar voormalige tegenstanders te voegen op 40 Days For Life. Ze groeit uit tot één van de meest vurige pro-life sprekers.

unPLANNED biedt een eigen blik op de praktijk van abortus, één van de meest controversiële kwesties van onze tijd. Aan welke kant van het hek je ook staat, Abby's reis zal niemand onberoerd laten.

De film wordt kort ingeleid en na afloop is er gelegenheid tot napraten, inclusief een drankje.
Tickets kosten Euro 12,- p.p.  en zijn te bestellen via The Movies

Wanneer?
29 november 2019 van 19.15 tot 00.00 uur
Organisator
Bonfire, Boekhandel Present en Missie Dordrecht
Locatie:
The Movies, Nieuwstraat 60-62
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.