Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Meet & Greet Sint & Pieten in Sterrenburg

Meet & Greet Sint & Pieten in Sterrenburg

Vandaag vindt er tussen 12.00 en 16.00 uur een meet & greet plaats met Sinterklaas en zijn Pieten. Je kunt ze een dikke knuffel geven, een box of high five. Of neem een gave selfie met Sint en de Pieten. Jij komt toch ook?

Bovendien speelt de Pietenband er tussen 12.30 en 15.30 uur vrolijk op los met de leukste sinterklaasliedjes.

Wanneer?
30 november 2019 van 12.00 tot 16.00 uur
Organisator
winkelcentrum Sterrenburg
info@sterrenburg.nl
Locatie:
P.A. de Kok-Plein 171
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.