Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pietenbaret knutselen in Sterrenburg

Pietenbaret knutselen in Sterrenburg

Vandaag kunnen kinderen tussen 13.00 en 17.00 uur gezellig komen knutselen. Tijdens deze workshop kun je je eigen Pieten baret maken. Uiteraard mag je deze na afloop mee naar huis nemen, zodat je hem tijdens pakjesavond kunt dragen als echte hulp Piet.

Wanneer?
4 december 2019 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
winkelcentrum Sterrenburg
info@sterrenburg.nl
Locatie:
P.A. de Kok-Plein 171
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.